Nieuws

Vrouw uit Ede vermist, politie zet zoekactie groot op

© Omroep Gelderland
EDE - De politie is dringend op zoek naar een 55-jarige vrouw uit Ede die sinds donderdagochtend vermist is. De zoekactie naar de vrouw is door de politie groot opgetuigd.
Een veteranenteam van het leger dat gespecialiseerd is in het vinden heeft geholpen met de zoektocht. Ook zijn politieagenten, speurhonden en een politiehelikopter ingezet. De vrouw werd rond 11.00 uur donderdag voor het laatst gezien op een parkeerplaats aan de Bunschoterhof in haar woonplaats, sindsdien ontbreekt ieder spoor. 
Volgens de politie is ze te voet vertrokken in een bosrijk gebied. "Dit maak het lastig om in te schatten welke kant we op moeten zoeken", laat woordvoerder Sven Strijbosch weten. "Daarom helpt het als andere mensen ook mee helpen uitkijken."

Signalement

De politie spreekt van een 'urgente vermissing' en heeft een foto van de vrouw verspreid in de hoop dat mensen haar zien. Het gaat om een vrouw met kort donker haar en een donkerrode bril. Ze draagt een zwart-wit shirt, blauwe spijkerbroek en witte sportschoenen.
Wie haar ziet, wordt gevraagd direct 112 te bellen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!