Wat vind jij: is het te vroeg voor kerst- en sinterklaasspullen in de winkel?

ARNHEM - Voor de één is niet vroeg genoeg en de ander heeft er een hekel aan: de decoratiespullen voor Kerstmis en Sinterklaas liggen alweer in de schappen. En dat terwijl het pas half september is en de thermometer nog steeds op ongeveer 24 graden staat. Wat vind jij: zijn we er te vroeg bij of kan het al prima?

Voor veel mensen is het een jaarlijks uitje: een bezoekje brengen aan de grote tuincentra, de kerstafdeling lijkt elk jaar steeds groter en mooier te worden. Over een aantal weken kan dat weer, zoals we afgelopen week al lieten zien. Maar ook in de kleinere winkels zijn de kerstartikelen al te vinden en liggen de pepernoten en marsepein alweer in de schappen. Maar het duurt nog wel even voordat de feestmaand aanbreekt. 

Vind jij het nog te vroeg om overal artikelen voor de decembermaand te zien of kon je niet wachten en heb je al kerstballen en pepernoten ingekocht? Laat het ons weten en stem! 

UPDATE: Je kunt niet meer stemmen op deze stelling, deze is gesloten!

 

Laat horen wat jij ervan vindt op Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Wat vind jij Gemeente Arnhem Arnhem Nieuws
Deel dit artikel: