Wijchen zet in op ondernemen en ontdekken

WIJCHEN - De komende tijd gaat de Wijchense gemeente zich op economisch en toeristisch gebied focussen op het ‘ondernemen en ontdekken’. Dit is gebleken uit de collegevergadering van afgelopen dinsdag. Hier zijn visies vastgesteld die de ontwikkeling van Wijchen omschrijven tot 2030. Deze zijn nog niet zeker, dit wordt beslist tijdens de gemeenteraadsvergadering eind volgende maand.

Overlegtafels 

De afgelopen anderhalf jaar zijn ondernemers, onderwijsinstellingen, regionale samenwerkingspartners en betrokken inwoners aan verschillende overlegtafels bij elkaar gekomen. Alle partijen werken mee als het gaat om het realiseren van de actiepunten in de uitvoeringsprogramma’s. Door de samenwerking kan er de komende jaren breed aan de ontwikkeling van de gemeente gewerkt worden. 

Wethouder Nick Derks van Economie en Toerisme vertelt komende jaren door samenwerking en innovatief/duurzaam ondernemerschap een bijdrage te leveren aan het prettig werken, wonen en recreëren voor de Wijchenaren en zijn bezoekers. “We doen het samen!”

Deel dit artikel: