Man overvalt warme bakker in Duiven

DUIVEN - In Duiven wordt Bakkerij Koenen op het Eilandplein op klaarlichte dag overvallen. De politie zoekt één dader.

De overval is op 12 september, kort na 14.00 uur. Een man met een mes eist de inhoud van de kassa op. De medewerkster in de winkel blijft ongedeerd.

Een buurtonderzoek om de dader te vinden levert niets op. Arjan Koenen, lid van het familiebedrijf, doet zijn verhaal.

Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.

De overvaller is ongeveer 25 jaar oud en iets kleiner dan 1 meter 80. De man heeft een slank postuur en donkerbruin haar. Op het moment van de overval droeg hij een vest met rits en zakken en een capuchon, een blauwe spijkerbroek en had hij lichtgekleurde schoenen aan.

De overvaller ging ervandoor in de richting van supermarkt Jumbo.

In de bakkerij hangen camera’s en er zijn herkenbare beelden van hem. De politie geeft de man eerst de tijd om zich te melden. Doet hij dit niet, dan wordt de overvaller herkenbaar in beeld gebracht.

De politie komt graag met je in contact als je meer weet over deze zaak. Bel dan de tiplijn op 0800-6070. Je kunt ook Meld Misdaad Anoniem bellen op 0800-7000. Vermeld het zaaknummer 2020434234. Er is ook een tipformulier op de site van de politie en dat vind je hier.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Duiven Duiven Bureau GLD Justitie Politie
Deel dit artikel: