GLD doc - Corona: Je zult maar ondernemer zijn

De Corona-crisis gaat veel mensen niet in de koude kleren zitten. Ook voor ondernemers is de Corona-tijd een moeilijke periode. Hun inkomens staan op de tocht en het voorbestaan van hun bedrijven staat op het spel.

Omroep Gelderland volgde drie ondernemers vanaf het begin van de corona-crisis. Zo ging eigenaar van boekhandel het Colofon Walter Jansen al in de eerste weken van de crisis over tot actie, om zijn winkel overeind te houden. Zzp'er Marike Jager is muzikant en nu festivals en optredens niet doorgaan mist ook zij een groot deel van haar inkomen. En horecaondernemer Wouter Jansen moest op het toppunt van de crisis zijn zaak noodgedwongen (tijdelijk) sluiten. Hoe is het hen vergaan?

De documentaire Corona: Je zult maar ondernemer zijn is op 22 september om 17.20 uur te zien bij Omroep Gelderland (daarna ieder uur herhaald). Documentaire online (terug)kijken? Dat kan via Uitzending Gemist.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
GLD doc
Deel dit artikel: