Man (31) aangehouden om beschieting appartement in Den Bosch

AMMERZODEN - Een man uit Ammerzoden is zondagochtend aangehouden, na een schietincident in Den Bosch de avond ervoor. Het gaat om een 31-jarige man die door het arrestatieteam 's ochtends werd gepakt in Den Haag.

Een appartement aan de Hadewychstraat in Den Bosch werd zaterdag rond 22.45 uur meerdere keren beschoten. In het raam aan de voorzijde zijn de inslagen zichtbaar. De bewoner was op het moment van de beschieting thuis. 

'Langlopend conflict'

Aanleiding zou een langlopend conflict in de relationele sfeer zijn. Volgens de politie raakte niemand gewond. Correspondent Bart Meesters weet dat bij de woning van de verdachte uit Ammerzoden afgelopen week twee auto's in vlammen opgingen. Of dat verband houdt met de beschieting, is niet bekend. 

De politie zoekt getuigen van de beschieting. Mensen die meer weten of iets hebben gezien, kunnen hiervoor contact opnemen met 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem). 

Zie ook: Twee auto's gaan volledig in vlammen op

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Maasdriel Maasdriel Politie Nieuws
Deel dit artikel: