Man neergestoken in Wageningen, dader voortvluchtig

WAGENINGEN - Bij een steekpartij is in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.30 uur een 37-jarige man uit Wageningen zwaargewond geraakt aan onder andere zijn handen. Dit gebeurde aan de Vanenburgstraat. De politie meldt in een persbericht dat de aanleiding een ruzie was en de vernieling van een ruit eerder op de avond.

Diverse personen raakten met elkaar in gevecht waarbij het slachtoffer met een steekwapen is verwond. Verdachten en slachtoffer zijn vermoedelijke bekenden van elkaar. Hoe het met het slachtoffer gaat, dat is nog niet duidelijk. De politie Gelderland meldde zaterdagochtend op Twitter nog op zoek te zijn naar de dader. 

Getuigenoproep

Volgens de politie heeft al een aantal getuigen zich gemeld, maar andere getuigen die rond 04.30 uur vannacht iets opvallends gezien hebben in de omgeving van de Vanenburgstraat in Wageningen, worden gevraagd contact met de politie op te nemen via 0900-8844.

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Wageningen XON Wageningen Politie Nieuws
Deel dit artikel: