Ongeneeslijk zieke Carlijn heeft nog één grote wens

HUISSEN - De 21-jarige Carlijn uit Huissen luistert hele dagen naar de muziek van André Hazes junior. Het sleept haar door de dag, het geeft haar energie en maakt dat ze een glimlach op haar gezicht krijgt. Het geeft de ongeneeslijke zieke Carlijn hoop en houvast. Maandag wordt ze 22 jaar. Haar moeder wil haar zo graag verrassen met spullen van haar idool.

"Carlijn luistert de hele dag naar Hazes, het meezingen en meeneuriën is voor mij het mooiste geluid van de wereld. Ik zou zo graag een poster, kaart, handtekening of sjaal aan haar willen geven. Of misschien zelfs de levensgrote, kartonnen reclamepop die vorig jaar in de Etos-winkels stond ter promotie van zijn kerst-cd. Alles is welkom", aldus moeder Trudi Polman.

"Carlijn is erg moe, vaak ziek, slaapt veel. Ze heeft geen werk, geen vriendinnen en geen dagbesteding. Kleine lichtpuntjes geven kwaliteit aan haar leven. Haar motto is: Leef! Pak de mooie dingen van de dag, heb die hoop, leef!"

Moeder Trudi deed zaterdag al een oproep bij Gelderland helpt op radio, maar er werden alleen spullen van André Hazes senior aangeboden. Carlijn kent de vader van haar idool niet eens, die is van voor haar tijd. Ze hoopt op spullen van Hazes junior.

Wil je helpen om Carlijn de verrassing van haar leven te bezorgen? Reageer dan op de site van Gelderland helpt.

Gelderland Helpt is een platform van Omroep Gelderland waarbij hulp gevraagd en gegeven wordt. Door middel van radio, tv, internet en social media geeft Gelderland Helpt bekendheid aan de vragen, oproepen of het aanbod van Gelderlanders.

Gelderland Helpt is te vinden op:
Deel dit artikel: