Nieuws

Wat vind jij: betaalde seks moet verboden worden

© ANP
ARNHEM - Regeringspartij CDA wil een einde maken aan de prostitutie in Nederland. CDA-Kamerlid Anne Kuik vindt dat betalen voor seks strafbaar moet worden om uitbuiting tegen te gaan. Ben jij het hier mee eens?
Volgens Kuik willen de meeste prostituees eigenlijk geen seks met de persoon die voor hen staat, maar doen ze het toch omdat ze ervoor worden betaald. De instemming van de vrouw wordt hiermee dus afgekocht, waarbij de vrouw een product is. "Dat kan echt niet meer in deze moderne tijd", vindt Kuik.
Vind jij dat Anne Kuik hierin gelijk heeft of ben jij van mening dat het oudste beroep ter wereld moet blijven bestaan? Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Laat het ons weten en stem!
UPDATE: Je kunt niet meer stemmen op deze stelling, deze is gesloten.
Laat horen wat jij ervan vindt op Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!