Nieuws

NEC aast op linksback Çulhaci van Jong Utrecht

Gabriel Çulhaci
Gabriel Çulhaci © ANP
NIJMEGEN - NEC wil de selectie nog versterken met een linksback en een aanvallende middenvelder.
Daarvoor zouden twee spelers van Jong Utrecht in beeld zijn. Gabriel Çulhaci is kandidaat voor de positie van linksback. De 20-jarige jeugdinternational was afgelopen seizoen een vaste waarde bij Jong Utrecht, maar ondervindt voor het eerste elftal van FC Utrecht veel concurrentie. Çulhaci heeft nog een contract tot 2023, daarom zou NEC hem willen huren. De Nijmeegse club heeft met Souffian El Karouani nu maar één speler voor die positie.
Voor de positie van aanvallende middenvelder valt de naam van Odysseus Velanas. De 22-jarige speler heeft de stap gezet naar de A-selectie van FC Utrecht, maar lijkt daar weinig speeltijd te krijgen. Velanas, die Griekse roots heeft, is veelvuldig jeugdinternational voor Nederland en is al vier jaar een basisspeler bij Jong Utrecht. Hij werd eerder al verhuurd aan Helmond Sport en heeft in Utrecht nog een contract voor twee jaar.  Verder zou NEC hebben geïnformeerd naar aanvaller Nick Venema, maar dat lijkt om financiële redenen niet aan de orde.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!