Nieuws

Man gestoken met mes, omdat hij conflict wilde sussen

Man gestoken met mes, omdat hij conflict wilde sussen.
Man gestoken met mes, omdat hij conflict wilde sussen. © Roland Heitink
ARNHEM - In het centrum van Arnhem is in de nacht van woensdag op donderdag een man met een mes gestoken, nadat hij een conflict probeerde te sussen.
Volgens het slachtoffer probeerde hij een man tot rust te brengen, nadat hij een cafetaria was uitgezet. Toen hij dat deed trok de man een mes en begon om zich heen te zwaaien. Hierbij werd het slachtoffer geraakt in zijn bovenarm.
De verdachte zette het op een lopen, maar het slachtoffer kon hem samen met zijn vrienden op de grond vasthouden even verderop. Hij zou hierna aangehouden zijn, aldus het slachtoffer. De politie zou twee messen in beslag hebben genomen. De agenten ter plaatse wilden verder geen reactie geven, aldus een videocorrespondent.
De politie is een onderzoek gestart. Het slachtoffer is in het ziekenhuis geholpen aan zijn verwondingen.

Nog een steekpartij

Even verderop in Arnhem, op het Gelderseplein, heeft in dezelfde nacht ook een steekpartij plaatsgevonden. De politie heeft een man aangehouden, die zal worden verhoord op het politiebureau. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!