Weer grote brand bij Nijmeegs metaalbedrijf

NIJMEGEN - In Nijmegen heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een grote brand gewoed in een bedrijf aan de Nijverheidsweg. De brand brak rond 03.40 uur uit door onbekende oorzaak bij HKS Metals. Bij hetzelfde bedrijf woedde in juni vorig jaar ook al een grote brand.

Het vuur woedde bij HKS Metals aan de Nijverheidsweg op bedrijventerrein Oostkanaalhaven. De brandweer had ongeveer twee uur nodig om de vlammen onder controle te krijgen. De brandweer is in de ochtend nog bezig met nablussen.

Bekijk de beelden. De tekst gaat eronder verder. 

De Veiligheidsregio Gelderland-Zuid waarschuwde in alle vroegte voor stankoverlast. Mensen die last hadden van de rook, kregen het advies ramen en deuren te sluiten en ventilatie uit te zetten.

Vorig jaar ook brand

Bij hetzelfde bedrijf woedde op 20 juni al een flinke brand. Toen verspreidden de hulpdiensten zelfs meerdere NL alerts. HKS Metals heeft meerdere vestigingen in Nederland en verwerkt volgens de eigen website metaal, elektronica en ICT-apparatuur. 

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Nijmegen Nijmegen Nieuws
Deel dit artikel: