Middag vol ongelukken: drie bij Kerkdriel, één tussen Vaassen en Heerde

ZALTBOMMEL - Er zijn vrijdag drie ongelukken geweest op de A2 bij Kerkdriel. Het eerste ongeluk was in de richting van Den Bosch, het tweede en derde in de richting van Utrecht. Later in de middag ging het mis op de A50 tussen Vaassen en Heerde.

Bij het eerste ongeval waren vier voertuigen betrokken. Verkeer vanuit Utrecht werd vanaf knooppunt Deil omgeleid via Gorinchem/Breda via de A15, A27 en A59. Ruim een half uur na het ongeluk werd één rijstrook vrijgegeven voor het verkeer. Er was op dat moment sprake van ongeveer 45 minuten vertraging. 

Tweede en derde ongeluk

In de richting van Utrecht was er rond 12.30 uur sprake van een kop-staartbotsing. Een busje en personenauto waren bij het ongeluk betrokken. De details over het derde ongeluk, zo rond 14.45 uur, zijn nog niet bekend. Er waren twee rijstroken dicht, die zijn inmiddels weer geopend.

Vierde ongeluk

Later in de middag gebeurde er op de A50 tussen Vaassen en Heerde nog een ongeluk. Daardoor ging de linkerrijstrook dicht en ontstond er een file van zo'n 40 minuten.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: