Wat vind jij: geef jij in deze tijd geld aan goede doelen?

ARNHEM - 2020 is een uitzonderlijk jaar. De komst van het coronavirus, demonstraties en ook de explosies in Beiroet. In Gelderland worden dan ook veel acties gehouden voor goede doelen. Doneer jij in deze tijd geld aan het goede doel? Wij zijn benieuwd.

Vandaag is de Nationale Actiedag op radio en televisie voor de slachtoffers in Beiroet. Ook bakkers in Gelderland houden een actie om geld in te zamelen.

"De explosies hebben de graansilo’s van het land verwoest. Daardoor loopt de voedselvoorziening van duizenden volwassenen en kinderen gevaar. Graan en brood horen bij elkaar. Daarom vragen wij vandaag 1 euro extra te betalen voor uw brood." De bakker maakt dit bedrag over naar Giro555, de Nationale Actie voor Beiroet.

Ben jij in deze tijd bereid om een goed doel te steunen? Laat het ons weten en stem.

UPDATE: Je kunt niet meer stemmen op deze stelling, deze is gesloten.

Laat horen wat jij ervan vindt op Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gelderland Wat vind jij Nieuws
Deel dit artikel: