Nieuws

Steekpartij Apeldoorn gefilmd: vrouw grijpt in bij gevecht

Hulpdiensten ontfermen zich over het slachtoffer.
Hulpdiensten ontfermen zich over het slachtoffer. © Luciano de Graaf
APELDOORN - De steekpartij van woensdagavond in het Oranjepark in Apeldoorn is gefilmd. Te zien is hoe een groep ruzie heeft met een man én hoe een vrouw ingrijpt en het gevecht met de mannen aangaat.
Bekijk hier de beelden:
Steekpartij Apeldoorn gefilmd: vrouw grijpt in bij gevecht

Slachtoffer gewond

Bij de steekpartij raakte een 25-jarige man uit Nijmegen gewond. Hij strompelde naar de Kerklaan waar hij werd behandeld. Op foto's is te zien hoe de man onder het bloed zit. De steekpartij is op de beelden niet heel duidelijk te zien, wel is te zien hoe de partijen slaags raken. Er is een ruzie en op een gegeven moment deelt een man plots een tik uit.
Het slachtoffer trekt iets uit zijn zak en gaat het gevecht aan. Als hij door een paar mannen overmeesterd wordt, schiet de vrouw te hulp. De daders vliegen dan uit elkaar.
De politie laat donderdagmiddag weten dat het getuigen zoekt. Ook roept de politie mensen op die beelden van het incident hebben die naar de politie te sturen. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!