Weer aanhouding voor schietpartij op parkeerplaats Apeldoorn

APELDOORN - De politie heeft weer iemand aangehouden voor de schietpartij op de parkeerplaats aan het Markerichtersveld in Apeldoorn. Het gaat om een 20-jarige man uit Apeldoorn.

Bij de nachtelijke schietpartij op 20 juli waren twee auto's betrokken, vertelden ooggetuigen destijds. Uit een van die auto's was iemand uitgestapt die 'vier of 5 keer op een grote auto heeft geschoten'.

Na de schietpartij werden een 21-jarige vrouw en 20-jarige man, beiden uit Apeldoorn, opgepakt. Ze werden later weer vrijgelaten, maar worden nog altijd als verdachten gezien.

Zie ook: Tweetal weer vrij na schietpartij in Apeldoorn

Nu is er een 20-jarige Apeldoorner opgepakt. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij die schietpartij. De man werd gezocht door de Belgische politie en stond bekend als overlastgever in Apeldoorn, zegt de politie. Er wordt onderzoek gedaan naar zijn rol bij het schietincident.

Tweede aanhouding

De politie heeft ook een 26-jarige man uit Apeldoorn opgepakt. Ook deze man werd gezocht door de Belgische politie en stond ook bekend als overlastgever in Apeldoorn. Hij wordt niet verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij. 

Zie ook:

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: