Jochie (10) met geweld beroofd van 2 euro in Arnhem

ARNHEM - Een 10-jarig jochie uit Arnhem heeft een slechte week achter de rug. Hij werd afgelopen dinsdag van zijn fiets geduwd en beroofd door een nog onbekende dader. En dat allemaal voor 2 euro, zo blijkt uit een bericht dat de politie zondag heeft gedeeld.

De diefstal vond rond 14.30 uur plaats in het Spijkerkwartier, ter hoogte van de kruising van de Dullertstraat met de Emmastraat. Nadat het jochie van zijn fiets was gevallen, doorzocht de verdachte zijn tasje. De dief ging er vervolgens met de kleine buit vandoor.

Het jongetje is volgens de politie flink geschrokken.

'Laffe daad'

Het opmerkelijke incident vond afgelopen dinsdag al plaats, maar de politie deelt het verhaal nu in de hoop getuigen te vinden. Wie iets heeft gezien wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

Het bericht op social media zorgt voor boze reacties. Mensen noemen het 'kansloos' en een 'laffe daad'. 'Hopelijk komt dit jongetje het te boven en heeft ie niet een trauma voor het leven', reageert iemand.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Arnhem Nieuws
Deel dit artikel: