Bestuurder (77) opgespoord na aanrijding van verkeersregelaar in Wezep

WEZEP - De politie heeft een 77-jarige man uit Epe aangemerkt als verdachte van een ongeval in Wezep, waar een verkeersregelaar werd aangereden. De bestuurder en zijn auto werden dankzij tips van getuigen gevonden, meldt een woordvoerder.

De verkeersregelaar werd donderdagmiddag op de Zuiderzeestraatweg aangereden, waarna de bestuurder op de vlucht sloeg. De verkeersregelaar raakte licht gewond.

Zie ook: Bestuurder rijdt verkeersregelaar aan en slaat op de vlucht

Op de plek waar het incident gebeurde was een wegafsluiting. Alleen mensen met een ontheffing mochten erdoor. De automobilist die het ongeluk veroorzaakte had geen ontheffing, maar wilde er toch door.

Verhoord op het bureau

De verkeersregelaar werd donderdag per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een zoektocht in de buurt naar een rode of bruine cabriolet leverde niet meteen iets op.

De politie laat vrijdag weten dat de verdachte is verhoord op het politiebureau. Ook is er nog gesproken met de verkeersregelaar, die aangifte heeft gedaan.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Oldebroek Wezep Nieuws
Deel dit artikel: