Nieuws

Wat vind jij: als ik mijn gegevens moet achterlaten, eet ik liever thuis

Als ik mijn gegevens moet achterlaten, eet ik liever thuis.
Als ik mijn gegevens moet achterlaten, eet ik liever thuis. © Pexels
ARNHEM - Premier Mark Rutte zei donderdag in de persconferentie dat de horeca voorlopig contactgegevens moet noteren van gasten, zodat deze informatie gebruikt kan worden voor bron- en contactonderzoek. Maar willen we nog wel buiten de deur eten als we onze gegevens moeten achterlaten?
De Gelderse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland geeft aan dat ze de nieuwe maatregelen logisch vinden. Zo zei penningmeester Martin Hüning uit Aalten dat ze hier gewoon aan mee werken. "We willen geen tweede lockdown en als iedereen zijn gezonde verstand gebruikt, is er niets aan de hand."
Als je voortaan een hapje buiten de deur wil eten, worden dus je naam en contactgegevens genoteerd. Vind jij dit een probleem of eet jij ondanks deze maatregel nog steeds af en toe in een restaurant?
Wij zijn benieuwd! Laat het ons weten en stem.
UPDATE: Je kunt niet meer stemmen op deze stelling, deze is gesloten.
Laat horen wat jij ervan vindt op Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!