Afscheid bij Longa voor overleden clubman

LICHTENVOORDE - Voetbalclub Longa’30 houdt vrijdagmiddag een afscheid voor de overleden jeugdtrainer Sandor Wijkamp op het complex in Lichtenvoorde. Een lijkwagen zal het lichaam van de clubman rondrijden over het hoofdveld.

“In overleg met de familie wordt er een grote wens van hen, en vermoedelijk Sandor, vervuld door hem een passend afscheid bij Longa '30 te geven”, laat de voetbalclub uit Lichtenvoorde weten. “De familie zal het heel erg mooi vinden als er veel mensen aanwezig zijn om hem de laatste eer te bewijzen”, aldus de voetbalclub. “Dit zal worden voorzien met een klein woordje en passende muzikale omlijsting. Het zou mooi zijn als iedereen zoveel mogelijk in Longa-kledij aanwezig is.”

Wijkamp, als jeugdtrainer actief bij de voetbalclub, overleed vorige week onverwachts op 50-jarige leeftijd. Als voetballer doorliep hij bij Longa alle jeugdelftallen, waarna hij enkele seizoenen bij de senioren speelde. Vervolgens was hij jarenlang als jeugdtrainer betrokken bij de voetbalvereniging uit Lichtenvoorde. “Een echte teambuilder die zorgde voor resultaat én plezier. Hij stond altijd klaar voor 'zijn' spelers en stafleden”, zo omschrijft Longa de overleden clubman.

 

Meer over dit onderwerp:
Gemeente Oost Gelre REGIO8 Lichtenvoorde Nieuws
Deel dit artikel: