Sterren van Chateau Meiland strijken neer in Gelderland: 'Wat is het hier toch mooi'

HENGELO - De Meilandjes zijn sinds deze week officieel inwoners van Gelderland. De verhuizing naar Hengelo werd door ons eerder deze week al gemeld en nu laat ook de familie weten dat ze in de mooiste provincie van Nederland zijn neergestreken.

Omroep Gelderland gaf de familie, eerder dit jaar, al een inburgeringscursus. Willem te Molder, mister Achterhoek, vertelde hoe ze zo snel mogelijk kunnen aarden. 

Bekijk de inburgeringscursus. De tekst gaat daaronder verder.

Zie ook: Meilandjes, let op! Zo word je een échte Achterhoeker

Dochter Maxime Meiland vertelt aan RTL Boulevard dat de verhuizing relatief spoedig is verlopen. "We zijn alles nog aan het uitpakken, het is echt een chaotische bende, maar ach, dat hoort erbij."

De 24-jarige realityster vindt het heerlijk om weer in Nederland te zijn. "Als we hier dan zo rijden, dan denk ik echt: wat is het hier toch mooi."

Toch zullen Martien Meiland en zijn vrouw Erica Meiland af en toe nog teruggaan naar Frankrijk om Chateau Marillaux te onderhouden. "Het kasteel is nog niet verkocht, dus dat is nog wel nodig."

Chateau Meiland is vanaf 31 augustus om 20.30 op maandag en donderdag te zien op SBS6.

Zie ook: Meilandjes begonnen met verhuizing naar Achterhoek

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Bronckhorst Hengelo Nieuws
Deel dit artikel: