Wat vind jij: ben je meer gaan bewegen sinds het coronavirus?

Volgens de Vereniging van Exclusieve Sportcentra (VES) is het belangrijk om, vooral nu in tijden van corona, genoeg te bewegen en fit te blijven. Ben jij meer gaan bewegen sinds het coronavirus?

De VES riep Hubert Bruls, voorzitter van het landelijk veiligheidsberaad en burgemeester van Nijmegen, op meer aandacht te vragen voor het beoefenen van fitness in de strijd tegen het coronavirus. Ook werd hij opgeroepen zelf wat aan zijn gewicht te doen.

Door te sporten, of in elk geval genoeg te bewegen, kun je je weerstand verbeteren. Dat is altijd al een mooie bijkomstigheid van fit blijven, maar nu we nog steeds te maken hebben met het coronavirus is het extra belangrijk om gezond te blijven. Zowel lichamelijk als mentaal. Of je nou wandelt, fietst, yogaat of aan zware krachttraining doet.

Ben je meer gaan bewegen, deed je dat al of helemaal niet, om welke reden dan ook?

UPDATE: Je kunt niet meer stemmen op deze stelling, deze is gesloten.

Laat horen wat jij ervan vindt op Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Wat vind jij Nieuws
Deel dit artikel: