Wat vind jij: ben jij bevriend met de buren?

Beter een goede buur dan een verre vriend, zo luidt een bekend spreekwoord. Maar is dat wel zo? In Gameren woonde lang een 'terrorbuurman', een man die al zijn buren lastig viel en bedreigde. Hij is nu weer opgedoken is in Groningen. Hoe ga jij met je buren om?

De 58-jarige Kees D. gooide drie jaar geleden in Gameren een baksteen tegen het hoofd van zijn overbuurman. De buurman raakte gewond en D. kreeg twee jaar cel. Daarna keerde hij terug in de wijk, maar de gemeente wilde hem weghebben dus kocht zijn huis.

Nu is Kees D. verhuisd naar Woldendorp in de provincie Groningen. Daar scheldt hij mensen uit, bedreigt ze met de door en valt vrouwen en dieren lastig volgens RTV Noord. Niet de meest ideale buurman dus. Hoe is dat bij jou in de straat?

Ga jij goed om met je buren of houd je ze liever op afstand? Praat mee! 

Laat horen wat jij ervan vindt op Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Wat vind jij Nieuws
Deel dit artikel: