Nieuws

DVS'33 stunt met komst Nijland naar Ermelo

Stef Nijland kwam twee seizoenen uit voor De Graafschap.
Stef Nijland kwam twee seizoenen uit voor De Graafschap. © Omroep Gelderland
ERMELO - Stef Nijland vervolgt zijn clubloopbaan bij DVS'33 in Ermelo. De Veluwse derdedivisionist bevestigt zaterdag zijn komst naar de club. De aanvallende middenvelder heeft voor één seizoen getekend.
Nijland laat het profvoetbal daarmee (voorlopig) achter zich. De voorbije twee seizoenen stond hij onder contract bij De Graafschap, waarvoor hij 35 wedstrijden speelde en 5 keer scoorde. Zijn contract in Doetinchem werd niet verlengd. In de jaren ervoor kwam Nijland uit voor PEC Zwolle, NEC, Willem II, PSV en FC Groningen. Ook speelde hij kortstondig in Australië.

'Ontzettend veel zin'

"Ik kende DVS’33 Ermelo omdat ik al een aantal jaren de tweede en derde divisie volg", zegt Nijland zaterdag op de clubwebsite. "Het aanvallende voetbal en de ambitie van de club spraken mij aan. Net als het mooie sportpark toen ik de club bezocht. Ik heb ontzettend veel zin in komend seizoen en kijk uit naar de kennismaking met de groep. Een aantal jongens ken ik al uit het verleden, dus dat maakt het extra leuk."
De middenvelder zal zich bij DVS'33 niet alleen richten op zijn prestaties binnen de lijnen. Hij wil eveneens beginnen met de trainersopleiding en mogelijk stagelopen in Ermelo. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!