Files na ongelukken op Gelderse snelwegen

DUIVEN - Ongelukken op Gelderse snelwegen zorgden zaterdagochtend voor oponthoud. De A12 van de Duitse grens richting Arnhem ging dicht door een ongeluk met twee auto's bij de IJsselbrug tussen Westervoort en knooppunt Velperbroek. Er ontstond 85 minuten file voor knooppunt Velperbroek, maar de weg is veel sneller dan verwacht inmiddels weer open.

Bij knooppunt Beekbergen bij Apeldoorn was de verbindingsweg vanuit Arnhem richting de A1 een uur lang afgesloten nadat een auto met twee vrouwen over de kop sloeg en tegen een verlichtingspaal botste. De vrouwen zijn gewond geraakt en naar het ziekenhuis in Apeldoorn gebracht. De verbindingsweg is ook daar inmiddels weer vrijgegeven.

Auto over de kop bij knooppunt Beekbergen: twee vrouwen gewond. Foto: Luciano de Graaf

Traumabeertje

Bij het ongeval op de A12, botste een automobilist tegen zijn voorganger en raakte hij de macht over het stuur kwijt. De auto kwam tegen de betonnen middenvangrail aan. De andere auto kwam tot stilstand aan de andere kant tegen de vangrail. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij. Twee kinderen die betrokken waren bij het ongeval kregen een traumabeertje voor de schrik.

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Duiven Duiven Nieuws
Deel dit artikel: