Lekker samen spelen tijdens de Strijkers 2-daagse

ELST - Niet gek opkijken als je donderdag vanuit Theater de Kik in Elst harmonieuze vioolklanken hoort rondzingen. De grote concerten zijn nog niet begonnen, maar een groepje enthousiaste bespelers van strijkinstrumenten zijn bijeen voor de Strijkers 2-daagse.

De 2-daagse wordt georganiseerd door muziekschool All Music. Ze willen hiermee muzikanten de gelegenheid geven om eindelijk weer eens samen te musiceren. Dat het samen musiceren de afgelopen maanden niet vanzelfsprekend was vormt voor de strijkers ook een belangrijke reden om deel te nemen. Iets dat ze behoorlijk gemist hebben. 

Lol van samenspelen

Tijdens de 2-daagse vinden er workshops plaats waarin de strijkers les krijgen in het samen spelen en arrangementen repeteren die ze uiteindelijk op donderdagmiddag in een soort uitvoering ten gehore brengen aan familie en vrienden.

"Het gaat vooral om de lol van het samenspelen en dat moment van uitvoering is een manier om de dag af te sluiten, maar het gaat er meer om dat ze gewoon lekker met elkaar kunnen spelen."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Overbetuwe Elst Nieuws
Deel dit artikel: