Nieuws

Rentree Barreto bij NEC lijkt aanstaande: 'Oude liefde roest niet'

Edgar Barreto speelde van 2004 tot 2007 met succes voor NEC.
Edgar Barreto speelde van 2004 tot 2007 met succes voor NEC. © ANP
NIJMEGEN - De rentree van Edgar Barreto bij NEC lijkt aanstaande. De Paraguayaanse middenvelder viert woensdag zijn 36ste verjaardag en de Nijmegenaren feliciteren hem op opvallende wijze.
Barreto speelde van 2004 tot 2007 voor NEC en die club is hem nog zeker niet vergeten. 'Felix cumpleaños Édgar Barreto!' en 'Oude liefde roest niet' schrijft NEC op Twitter, bij een foto van de middenvelder uit diens tijd in De Goffert.
Op de achtergrond zijn club en speler met elkaar in gesprek over een hereniging. De intentie aan beide kanten is om er op korte termijn uit te komen en elkaar na dertien jaar weer in de armen te sluiten.
Barreto is momenteel transfervrij: zijn contract bij Sampdoria in Italië liep eind vorige maand af. De routinier heeft nog meerdere woningen in Nijmegen en omgeving en heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij warme herinneringen bewaart aan zijn tijd bij NEC.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!