Tv’s weg na inbraak in Kerkdriel

KERKDRIEL - Een inbraak die eerst mislukt, maar een paar dagen later niet. Een elektronicazaak in Kerkdriel is gedupeerd na de verdwijning van televisietoestellen. De politie zoekt twee personen.

Een man met bivakmuts meldt zich op 23 april rond 3.00 uur bij de zaak, gevestigd aan het Monseigneur Zwijsenplein. Hij probeert de deur open te krijgen, maar krijgt dat niet voor elkaar. Zijn maat die komt kijken, kan ook niet veel uitrichten.

De politie denkt dat ditzelfde duo vier dagen later, op 27 april, wel succes heeft. Omstreeks 2.00 uur stopt een Audi A6 voor de winkel en een tweetal stapt uit. Ze laden later meerdere dozen met tv’s in de Audi in.

Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.

Beiden zijn gemaskerd dus is het lastig ze te herkennen. De politie hoopt evenwel dat kijkers informatie over deze kraak hebben en kunnen helpen deze inbraak op te lossen.

Onderzoek heeft al uitgewezen dat de Audi A6 is gestolen. Dat geldt ook voor de kentekenplaten op de wagen.

Kun je de politie helpen, bel dan 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Je kunt ook het tipformulier invullen op de website van de politie. Het zaaknummer is 2020186750.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: