Nieuws

KIJK TERUG | De Vierdaagsefeesten gaan bij ons online wel door

Singer-songwriter Marike Jager.
Singer-songwriter Marike Jager. © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - Wat hadden we er zin in, maar helaas we moeten het een jaar zonder de Vierdaagsefeesten doen. Toch willen we je thuis een beetje dat feestengevoel geven en daarom zijn we er deze week elke dag met het programma Vierdaagsefeesten met Omroep Gelderland. Elke dag een ander thema, nieuwe artiesten en leuke gesprekken.
Via Facebook en onze YouTube-pagina kun je nu live meekijken naar de Vierdaagsefeesten. Vandaag onder meer te gast universitair docent cultuurgeschiedenis Floris Meens van de Radboud Universiteit en singer-songwriter Marike Jager. 
Bekijk hier de livestream.
Je kunt nog tot en met vrijdag genieten van artiesten die anders op de podia van de Vierdaagsefeesten zouden staan. Zo treden deze week onder meer Sven Ratzke, Enge Buren en Boomshakalak Soundsystem op. 
Iedere dag staat in het teken van een andere thema. Zo gaan we dinsdag 'Grenzeloos Genieten' en kleurt woensdag roze tijdens ‘Roze Woensdag’, de dag van diversiteit.

KIJK TERUG:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!