Automobilist laat zwaargewonde fietsster achter op straat in Arnhem

ARNHEM - De politie is op zoek naar de automobilist die dinsdagavond doorreed na een botsing met een fietsster op de kruising van de Rijkerswoerdsestraat en het Rijnwaalpad in Arnhem. Het 33-jarige slachtoffer bleef zwaargewond achter.

Volgens de politie gebeurde het ongeluk rond 18.55 uur. De fietsster stak de kruising over en werd daarbij geschept door een blauwe Opel Zafira die uit de richting van Arnhem kwam.

Vijf gebroken ribben

De vrouw kwam hard ten val en liep onder meer een hersenschudding, scheurtjes in haar bekken en vijf gebroken ribben op. De bestuurder van de Opel bekommerde zich niet om haar; de man of vrouw reed zonder te stoppen door in de richting van Huissen.

Als de bestuurder zich niet meldt, is de kans groot dat er camerabeelden van de Opel worden vrijgegeven. Daarop is onder meer te zien dat er een witte hond op de achterbank zit.

In april vorig jaar deed zich op de kruising een dodelijk ongeluk voor. Een 66-jarige fietser uit Bemmel kwam daarbij om het leven. Het slachtoffer botste op een auto. De man reed op een elektrische fiets die 45 kilometer per uur kan.

Zie ook: 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Arnhem Ongeval Politie Verkeer Nieuws
Deel dit artikel: