Buurt na schietpartij: slachtoffer is vrouw, partner opgepakt

ARNHEM - Bij de schietpartij in Arnhem is dinsdagochtend een vrouw neergeschoten door haar partner. Dat zeggen meerdere buurtbewoners. De man werd na een korte achtervolging aangehouden.

De buurtbewoners reageren erg geschrokken op het voorval. Volgens hen gaat het om een stel dat in een appartement aan de Reinaldstraat woont en vaker ruzie heeft. De politie kan dat nog niet bevestigen.

Zie ook: Gewonde bij schietpartij in Arnhem, man opgepakt

Het incident vond rond 10.00 uur plaats. Buurtbewoners hoorden geen schoten, maar wel een harde gil. Toen ze poolshoogte wilden nemen, kwam de politie al aangereden.

Korte achtervolging

Getuigen hoorden agenten 'sta stil, sta stil' roepen. De politie kon al snel een man aanhouden die na de schietpartij wegrende.

"Toen ik al die politieagenten op straat zag en het geschreeuw hoorde, ben ik onmiddellijk weer naar binnengaan. Ik ben net uit Rotterdam verhuisd. Als je het daar hoort, weet je dat je weg moet wezen", zegt een getuige.

Na de schietpartij werd onder meer een traumahelikopter opgeroepen. Het is nog niet bekend hoe het slachtoffer eraan toe is. Ook doet de politie nog onderzoek naar de betrokkenheid van de man bij het incident.

Bekijk de beelden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Arnhem Nieuws
Deel dit artikel: