Nieuws

Tranen bij kersverse bruid: de trouwfoto's zijn teruggevonden!

VELP - Als de pasgetrouwde Susanne en Alex uit Renkum naar de laptop van een wildvreemde kijken, begint Susanne te huilen: op die laptop staan hun verloren gewaande trouwfoto's. Teruggetoverd door Jurjen Hoitsma uit Velp.
Susanne en Alex van den Dikkenberg trouwden 22 juni. "Een prachtige dag met hele bijzondere momenten", vertelt Susanne. "Mijn oma was ons ringenmeisje en overhandigde de ringen; ons dochtertje Emma van bijna 2 was erbij. Veel familie. Heerlijk" Ze verheugde zich dan ook enorm op de foto's. Maar die leken verdwenen...
Bekijk de video. De tekst gaat eronder verder.
Tranen bij kersverse bruid: de trouwfoto's zijn teruggevonden!

Overal gezocht

"De fotograaf had al een prachtige video gemaakt en ons een paar mooie foto's laten zien. Alle andere foto's zette hij op een USB-stickje en stuurde die op." Maar als de envelop in Renkum arriveert, is hij kapot gescheurd en de USB-stick verdwenen. De fotograaf had ondertussen de foto's gewist. "We hebben overal gezocht, PostNL gebeld en overal berichten achtergelaten."
© Tkmediaofficial
Foto: Tkmediaofficial. Alex en Susanne van den Dikkenberg met dochtertje Emma

Reddende engel

Het bericht kwam bij Jurjen Hoitsma in Velp terecht. "Ja, ik heb de middelen en de kennis om verloren gewaande bestanden terug te vinden. Dus ik dacht 'die kan ik wel helpen'. Van de fotograaf kreeg ik zijn SD-kaart en het lukte mij vrij snel de foto's weer terug te krijgen."
Dus komen Alex, Susanne en de kleine Emma deze druilerige zondagochtend op bezoek bij Jurjen en zijn gezin. Terwijl Emma speelt met de kinderen, klapt Jurjen zijn laptop open en laat Susanne en Alex zien wat hij gevonden heeft.
© Omroep Gelderland
Foto: Jurjen Hoitsma laat in Velp de trouwfoto's zien die hij heeft teruggetoverd

'Dit is geweldig'

"Ik weet niet wat ik moet zeggen; dit is geweldig!', zegt Susanne. "Het zijn ook echt alle foto's", vult Alex blij aan. "Kijk, de foto van mijn oma met de ringen."
De tranen stromen bij Susanne over de wangen. "ik ben heel blij dat ik dit voor ze heb kunnen doen", zegt Jurjen die tevreden toekijkt.