Frontale aanrijding in centrum Oldebroek

OLDEBROEK - De vrijwillige brandweer werd donderdagavond opgeroepen voor een autobrand aan de Zuiderzeestraatweg in hartje Oldebroek. Ter plaatse aangekomen was er geen brand maar rookontwikkeling uit een hybride voertuig die even daarvoor een geparkeerde auto frontaal aanreed.

 Met behulp van digitale apparatuur werd door de brandweerlieden gezocht naar de plaats van de accu's zodat deze ontkoppeld konden worden. De situatie werd mede door het verkeer om te leiden als veilig gemarkeerd, zodat de politie het administratieve deel kon uitvoeren.

Flinke klap

De hybride wagen kwam, rijdend uit de richting van Elburg, te ver op de linker weghelft terecht en reed de geparkeerde auto frontaal aan waardoor deze als gevolg hiervan om zijn as tolde. De beide wagens raakten linksvoor zwaar beschadigd en moesten worden geborgen door Stouwdam uit Oldebroek. Een ambulance kwam later nog ter plaatse om de bestuurster te onderzoeken. Tegen 00.30 uur werd het afgesloten deel van de Zuiderzeestraatweg weer vrij gegeven. 

 

Deel dit artikel: