Nieuws

El Karouani zet handtekening onder eerste contract bij NEC

Souffian El Karouani tekende voor één jaar bij NEC.
Souffian El Karouani tekende voor één jaar bij NEC. © N.E.C. Nijmegen
NIJMEGEN - Souffian El Karouani heeft donderdag zijn handtekening gezet onder een contract voor één jaar bij NEC. De negentienjarige linksback komt uit de jeugdopleiding van de Nijmegenaren. In zijn contract is een optie opgenomen voor een tweede seizoen.
El Karouani verliet de amateurs van Elinkwijk drie jaar geleden voor de academie van NEC. Begin vorig seizoen mocht hij zijn debuut maken tegen FC Eindhoven. In februari, kort voordat het voetbal compleet stil kwam te liggen, kreeg hij nog een korte invalbeurt tegen Telstar. Komend seizoen zal hij de concurrentiestrijd aangaan met Bas Kuipers.
De jonge verdediger zegt trots te zijn op zijn eerste contract in De Goffert. "Het afgelopen jaar ben ik al onderdeel geweest van de selectie en heb mijn debuut mogen maken. Daarna ben ik keihard blijven werken, wat ertoe heeft geleid dat ik mijn eerste profcontract heb getekend. Het aankomende jaar wil ik me verder ontwikkelen en zoveel mogelijk minuten maken bij het eerste elftal."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!