Vijf arrestaties na nieuwe ontdekking van crystal meth-lab

SLUIS - De politie heeft op meerdere plekken in onze provincie doorzoekingen gedaan na de ontdekking van een drugslab in Zeeland. Daarbij zijn vijf aanhoudingen verricht.

Het drugslab, waar vermoedelijk crystal meth werd geproduceerd, stond in de gemeente Sluis. Daar werd volgens de politie ten tijde van de inval al geen drugs meer gemaakt.

Woningen en bedrijfspand doorzocht

Na de ontdekking zijn onder meer woningen in Arnhem, Eck en Wiel en Beneden-Leeuwen en een bedrijfspand in Tiel doorzocht. Ook viel de politie een huis in het Overijsselse Bathmen binnen.

Onder de aanhoudingen zijn twee mannen van 20 en 39 uit Beneden-Leeuwen en een man van 31 en vrouw van 23 uit Arnhem. De vijfde arrestatie betreft een 38-jarige man uit Bathmen. Bij de doorzoekingen zijn daarnaast onder meer voertuigen en administratie in beslag genomen.

Niet het eerste crystal meth-lab

Het onderzoek naar dit drugslab startte al ongeveer een jaar terug. In onze provincie werden onlangs al crystal meth-labs opgerold in Drempt en Herwijnen.

Zie ook: 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
RegioTV Tiel Nieuws
Deel dit artikel: