Nieuws

Maak van jouw straat een Via Gladiola

Maak van jouw straat een Via Gladiola.
Maak van jouw straat een Via Gladiola. © ANP
NIJMEGEN - Verander samen met je buren jouw straat in een echte Via Gladiola en win een voortuin borrelpakket voor de hele straat. De Vierdaagse gaat dit jaar niet door, dus dat betekent geen Via Gladiola met juichende mensen, muziek en natuurlijk alle wandelaars die de laatste loodjes afleggen naar de Wedren. Maar daar wil Omroep Gelderland wat aan doen!
Maak samen met jouw buren een echte Via Gladiola van jouw straat en laat zien dat deze niet onder doet voor de Sint Annastraat. De straat die dit het beste doet, krijgt van Omroep Gelderland een voortuin borrelpakket cadeau*. Zodat jullie op anderhalve meter afstand toch gezellig kunnen borrelen met zijn allen. Doen jullie mee?

Wat is de bedoeling?

Bouw met jouw straat de intocht op de Sint Annastraat na. Waar denk jij aan als je denkt aan de Via Gladiola? Maak het zo mooi en feestelijk als je kunt, denk bijvoorbeeld aan spandoeken, vlaggetjes, ballonnen, muziek, gladiolen en wat je nog meer kan bedenken! We willen minimaal één Vierdaagsevlag terugzien in de straat, maar meer is altijd beter. Zie ook onze actie ‘Hijs de vlag’ op onze 4daagse pagina. En natuurlijk geldt bij deze actie: houd rekening met je buren en houd bij het optuigen van de Via Gladiola anderhalve meter afstand van elkaar.

Stuur jouw video

Doen jullie mee? Stuur dan tussen maandag 20 en vrijdag 24 juli een video van jullie Via Gladiola, met de straatnaam en de gegevens van jullie contactpersoon. Je kunt de video sturen via Whatsapp (06 - 220 543 52). Wie weet kunnen jullie straks een echte voortuinborrel houden met je buren!
*Jullie ontvangen het voortuin borrelpakket eind augustus in verband met de zomervakantie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!