NEC gaat jaar langer door met teammanager Muslu Nalbantoglu

NIJMEGEN - NEC heeft het contract van teammanager Muslu Nalbantoglu met een jaar verlengd. De 36-jarige oud-verdediger was de voorbije drie seizoenen al als teammanager verbonden aan de Nijmegenaren.

Directeur Wilco van Schaik zegt blij te zijn dat Nalbantoglu werkzaam blijft in De Goffert. "Muslu is een zeer gewaardeerde kracht binnen onze staf. Hij heeft de ervaring van een voetballer, dus weet wat er leeft binnen een spelersgroep", aldus Van Schaik. 

Nalbantoglu's aanblijven is mede op verzoek van Rogier Meijer gebeurd. Meijer zwaait vanaf komend seizoen de scepter als hoofdtrainer. "Hij koos bij het samenstellen van zijn staf onvoorwaardelijk voor Muslu, waardoor er voor ons geen twijfel meer bestond", licht Van Schaik toe. 

Nalbantoglu debuteerde in oktober 2004 in het eerste van NEC en speelde uiteindelijk 107 duels voor de club. Na het seizoen 2007/08 nam hij afscheid van Nijmegen. Later speelde hij nog drie jaar voor De Graafschap. 

De Instagram post kan op dit moment niet worden geladen. Klik hier om naar de post te gaan.

Zie ook: Muslu kopte De Graafschap tien jaar geleden naar de titel

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: