Nieuws

Arme gezinnen vieren gratis vakantie op de camping

Arme gezinnen vieren gratis vakantie op de camping.
Arme gezinnen vieren gratis vakantie op de camping. © Omroep Gelderland
LOENEN - Gewoon mensen blij maken, dat is waar Daniëlle Wittebol en Svenja Makken het voor doen. Dankzij 'De Gekke Bende van Ellende', zoals de dames zichzelf noemen, kunnen gezinnen gratis op vakantie op hun camping.
Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.
Arme gezinnen vieren gratis vakantie op de camping
'Dat zijn dan mensen die gewoon geen geld hebben om op vakantie te kunnen', legt Svenja uit. Samen met Daniëlle en inmiddels een heleboel extra handjes heeft ze de de afgelopen tijd geregeld dat er tenten zijn, campingmateriaal, spelletjes en alles wat je maar nodig hebt om even onbezorgd op vakantie te kunnen.
'En natuurlijk de campingplekken die ze hier bij de Marshoeve beschikbaar stellen, dat vinden wij echt heel bijzonder.'

'Lekker gek doen, zo zijn we'

De weldoeners begonnen vorig jaar met hun Facebook-groep en hebben inmiddels al meer dan duizend leden. 'Er is al zoveel ellende in de wereld, daarom wilden we gewoon iets doen om mensen te helpen en mensen vrolijk te maken. Lekker gek doen, zo zijn we.'
Daarom organiseren de vriendinnen niet louter dingen voor mensen die het niet zo breed hebben. 'Ook mensen die een moeilijke tijd achter de rug hebben, willen we opvrolijken.'
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!