Nieuws

Man (23) verdacht van betrokkenheid bij dood Shelley

Man (23) verdacht van betrokkenheid bij dood Shelley.
Man (23) verdacht van betrokkenheid bij dood Shelley. © Persbureau Heitink
EDE - De 23-jarige Edenaar die is aangehouden in het onderzoek naar de dood van de 22-jarige Shelley uit Ede, wordt verdacht van directe betrokkenheid bij haar overlijden. Dat meldt de politie donderdag. Het zou gaan om de vriend van het slachtoffer.
De twee andere mannen die na de vondst van het lichaam zijn opgepakt, zijn vrijgelaten. Volgens de politie is er geen bewijs dat ze betrokken zijn bij de zaak. Ze zijn dan ook geen verdachten meer. De politie blijft wel met hen in gesprek.

'Edenaar verdacht van moord'

Het gaat om twee broers van 21 en 27 uit Ede en Wageningen. Volgens de politie heeft een van hen melding gemaakt van het incident.
Roy van der Wal, de advocaat van een van de mannen, zegt dat de 23-jarige Edenaar wordt verdacht van moord. De politie kan dat niet bevestigen.
Bekijk het interview met advocaat Roy van der Wal (tekst gaat verder onder de video):
Man (23) verdacht van betrokkenheid bij dood Shelley

'Ze was gelukkig in het leven'

Shelley werd dinsdagavond dood gevonden in haar appartement aan de Jan Th. Tooroplaan. Haar moeder vertelde de dag daarna tegen Omroep Gelderland dat ze geen idee heeft wat er met haar dochter is gebeurd. 'Geen drugs, geen drank, geen afrekening, dat weet ik zeker.'
Volgens haar doen er allerlei verhalen de ronde, waar niets van klopt. 'Ze was gelukkig in het leven. We hadden overdag nog contact via de app. Er was helemaal niets aan de hand.'

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!