Brandstichting bij huis in Silvolde, wie heeft het op bewoners gemunt?

SILVOLDE - De politie rekent op jouw hulp bij het oplossen van een brandstichting in Silvolde. In de nacht van 13 op 14 mei stichten twee mannen brand bij een woning aan de Prins Bernhardstraat. De schade in en aan de woning is groot.

We laten beelden zien van twee mannen bij de woning. Een van hen steekt vermoedelijk een jerrycan in brand die hij tegen het huis heeft aangezet. Zijn kompaan heeft een deur in brand gestoken. Zodra vlammen zichtbaar zijn, gaan de twee ervandoor.

Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.

De bewoners weten erger te voorkomen, doordat een van hen wakker wordt. Toch is de schade aan de woning aanzienlijk, zegt politiewoordvoerder Marloes Ballast.

Auto's besmeurd met verf

In februari zijn de auto’s van de bewoners besmeurd met verf. Ballast: 'We weten niet of het om dezelfde mannen gaat.'

Heb je een waardevolle tip in deze zaak, bel dan de politie op 0800-6070. Meld Misdaad Anoniem zit klaar op 0800-7000, mocht je niet willen zeggen wie je bent. Het zaaknummer is 2020215734. Er is ook een tipformulier op de site van de politie.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: