Nieuws

Verdachte van gewelddadige dood vrouw (29) in Neede blijft langer vast

Politie doet onderzoek na de vondst van de dode vrouw in Neede.
De man die vorige week werd aangehouden na de vondst van een dode vrouw in Neede, blijft nog zeker twee weken vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris woensdag bepaald. © 112Achterhoeknieuws
NEEDE - De man die vorige week werd aangehouden na de vondst van een dode vrouw in Neede, blijft nog zeker twee weken vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris woensdag bepaald.
De vrouw van 29 werd vorige week donderdag gevonden in een woning aan de Thoomsenweg. Voordat agenten haar lichaam vonden, troffen ze een bebloede man aan. Deze medebewoner werd aangehouden en blijft nu dus nog zeker 14 dagen vastzitten.

Met geweld om het leven gebracht

De vrouw is volgens de politie vermoedelijk het slachtoffer van een misdrijf. Het lijkt erop dat ze met geweld om het leven is gebracht. 
Wat zich binnen precies heeft afgespeeld, is niet duidelijk. De politie houdt rekening met verschillende scenario’s. Het onderzoek bij de woning zelf is inmiddels afgerond.
Bekijk de beelden van vorige week:
Politie onderzoekt dood van vrouw in Neede
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!