Wat vind jij: ga jij dit jaar de alternatieve Vierdaagse lopen?

NIJMEGEN - Zoals zoveel evenementen, deze zomer, gaat ook de Nijmeegse Vierdaagse niet door. Erg jammer, maar er is een oplossing. Met een speciaal ontwikkelde app kun je binnenkort een alternatieve Vierdaagse lopen. Lijkt jou dat wel wat?

Geen Wedren dit jaar, duizenden mensen op en langs de route en gladiolen. Dit jaar is anders dan anders. maar voor de fervente lopers is er nu een alternatief: via een app kun je toch de Vierdaagse lopen. Of je dan de originele route loopt of een route bij jou in de buurt maakt niet uit, als je je maar aan de kilometers houdt. Wel moet je de route lopen van 21 tot en met 24 juli, de data dat de Vierdaagse zou plaatsvinden. 

Natuurlijk, het zal de echte Vierdaagse niet evenaren, maar we zijn toch benieuwd: ben jij blij met deze oplossing? Doe je mee of sla je liever een jaartje over? Laat het ons weten en stem.

Laat horen wat jij ervan vindt op Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: