Julian Lelieveld van Vitesse naar De Graafschap

DOETINCHEM - Vitesse-verdediger Julian Lelieveld vertrekt naar De Graafschap. De rechtsback tekent voor twee jaar in Doetinchem, met de optie van de club voor een extra seizoen.

Lelieveld had een aflopend contract bij Vitesse en besloot om niet bij te tekenen. Daardoor hoeven de Superboeren geen transfersom te betalen. Na het vertrek van Leeroy Owusu was De Graafschap ook op zoek naar een nieuwe back. 

'Een mooie stap, ik ben er blij mee. Ik ben enthousiast geraakt tijdens de gesprekken die ik had met Mike Snoei en Peter Hofstede. De Graafschap heeft ambitie en daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren. Er zit veel kwaliteit in de selectie. Ik kijk weer uit naar het spelen voor een prijs', legt  Lelieveld uit.

Lelieveld wist bij Vitesse nooit echt door te breken. Hoewel de geboren Arnhemmer in het verleden wel Europese wedstrijden speelde voor de Arnhemmers en afgelopen seizoen ook nog regelmatig in de basis stond. 

In het seizoen 2018/2019 speelde de back ook nog voor Go Ahead Eagles, daar werd hij toen verkozen tot speler van het jaar.

De Graafschap versterkte zich eerder met aanvaller Joey Konings van Heracles Almelo en middenvelder Elmo Lieftink van Go Ahead Eagles.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: