Kijk mee naar Festival Achterland

DOETINCHEM - Het muziek- en theaterfestival Achterland in Doetinchem gaat dit jaar op een alternatieve manier toch door. De organisatie besloot het festival op afstand te organiseren en online live uit te zenden.

Tijdens het festival zijn onder meer muzikanten te zien vanuit de grote concertzaal van het Amphion. Het publiek kan vanuit thuis meekijken. 

Het festival is live te bekijken via onderstaande stream:

De drie komende vrijdagen wordt op het YouTube-kanaal van festival Achterland 'Achterland TV' gemaakt. Elke uitzending is gevuld met muziek, theater, en een niet-uit-agenda. Het festival zou eerste pinksterdag gehouden worden in Doetinchem. 

'Belletje trekken'

De organisatie bedacht naast de stream ook een andere ludieke actie: cadeautjes voor zo'n 26.000 huishoudens inwoners van de gemeente. De tasjes zijn gevuld met snuisterijen, gesponsord door lokale ondernemers. Kinderen gaan de hele stad door om 'belletje te treken' en het cadeautje achter te laten.

Zie ook: Ding dong! Cadeautje bij belletje trekken in Doetinchem

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Doetinchem Doetinchem
Deel dit artikel: