Nieuws

PvdA, CDA of VVD mogelijk in coalitie West Betuwe

De informateurs van de gemeente West Betuwe, Joop Doeland en Wil Kosterman, willen vervolggesprekken voeren met PvdA, CDA en VVD. Mogelijk kan een van de partijen deelnemen aan de formatiebesprekingen. © Omroep Gelderland
WAARDENBURG - De informateurs van de gemeente West Betuwe, Joop Doeland en Wil Kosterman, willen vervolggesprekken voeren met PvdA, CDA en VVD. Mogelijk kan een van de partijen deelnemen aan de formatiebesprekingen.
De gesprekken tussen de twee informateurs en de drie partijen worden volgende week ingepland. In de gesprekken gaan de informateurs verder de diepte in. Op basis daarvan wordt gekeken of PvdA, CDA of VVD kunnen deelnemen aan de formatiebesprekingen met Dorpsbelangen, SGP en ChristenUnie.
Aan de hand van de uitkomst van de verdiepende gesprekken bekijken de informateurs hoe het traject verder gaat. Alle mogelijkheden voor het vormen van een coalitie liggen nog open.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!