Jasper had een rode kater onder zijn motorkap

RUURLO - Hij kijkt nogal sip. En dat is begrijpelijk, want dit onbekende rode katertje reed donderdag onbedoeld mee onder de motorkap van Jasper te Winkel uit Ruurlo. Op Facebook klinkt de oproep om het jonge katje te herenigen met zijn eigenaar.

Te Winkel is vertegenwoordiger in veevoer en rijdt dus heel wat boerenbedrijven af. Toch vermoedt hij dat de kat in Vragender onder zijn motorkap kroop, bij het kantoor van Gunnewick Mengvoeders.

'Onder het rijden hoorde ik wel wat gemiauw, maar ik zag helemaal niks. Pas thuis in Ruurlo zag ik dit katje, helemaal onder de grille, bij de koplampen. Hij zat onder het stof, maar was in orde.'

Te Winkel kreeg een haal toen hij het katje uit zijn auto viste en vangt het beestje nu thuis op. 'Hij is wat angstig en wild, maar drinkt wel melk. Het is vermoedelijk nog een jong katje.' 

Zaak dus om de jonge rode zwartrijder niet alleen met de eigenaar te herenigen, maar ook met zijn moeder. Reageren kan via Facebook.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Berkelland Ruurlo Nieuws
Deel dit artikel: