Nieuws

Vitesse breekt record op eerste dag seizoenkaartencampagne

Vitesse breekt record op eerste dag seizoenkaartencampagne.
De fans van Vitesse reageren positief op de nieuwe campagne voor seizoenkaarten. Binnen 24 uur hebben al ruim 775 supporters een seizoenkaart aangeschaft. © Omroep Gelderland
ARNHEM - De fans van Vitesse reageren positief op de nieuwe campagne voor seizoenkaarten. Binnen 24 uur hebben al ruim 775 supporters een seizoenkaart aangeschaft.
Met de typische Vitesse-kreet #MottenZeDan wordt de campagne gepromoot door clubicoon Theo Janssen. En dat slaat blijkbaar aan, want met meer dan 750 verlengingen haalde Vitesse op de eerste dag het hoogste aantal verlengingen in jaren. Inmiddels staat de teller op bijna achthonderd.

Negentig procent

Bovendien ziet tot dusverre negentig procent van de Vitesse-fans af van compensatie voor de niet gespeelde wedstrijden van het afgelopen seizoen, vier competitieduels en waarschijnlijk nog twee wedstrijden in de play-offs.

De Graafschap en NEC

Bij De Graafschap staat de teller sinds de start van de campagne dinsdag al op 2200 seizoenkaarten. NEC begint volgende week zaterdag met een drive-through bij De Goffert om seizoenkaarten aan de man te brengen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!