Wat vind jij: ik ga minder vlees eten door de onrust in de slachterijen

ARNHEM - Het is onrustig in de vleesindustrie. In verschillende slachterijen zijn de afgelopen tijd uitbraken van het coronavirus geweest. Sluiting van vestigingen ligt op de loer. Wij zijn benieuwd: eet jij, nu dit speelt, zelf elke dag nog vlees?

De veiligheid van medewerkers in de slachterijen wordt momenteel onder de loep genomen. Er zouden teveel arbeidsmigranten in huizen wonen en het vervoer naar de slachterijen gaat ook niet altijd zoals het RIVM voorschrijft. En in sommige slachterijen wordt te weinig afstand gehouden, wat de afgelopen tijd heeft geresulteerd in corona-uitbraken.

De veiligheidsregio kan dus besluiten om een slachterij te sluiten, om de gezondheid van medewerkers weer op orde te krijgen. Wij zijn benieuwd: zorgt dit er bij jou voor dat je minder vlees eet? Of eet je het net als normaal, zo lang het nog in de schappen ligt? Laat het ons weten en stem!

 

 

Laat horen wat jij ervan vindt op Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Wat vind jij Gemeente Arnhem Arnhem Nieuws
Deel dit artikel: