Nieuws

Dolfinarium in Harderwijk gaat morgen weer open

Een pasgeboren dolfijntje in het Dolfinarium.
Het Dolfinarium in Harderwijk gaat woensdag weer open, na ruim twee maanden dicht te zijn geweest vanwege het coronavirus. Het dierenpark laat wel minder mensen toe dan normaal. © ANP (archief
HARDERWIJK - Het Dolfinarium in Harderwijk gaat woensdag weer open, na ruim twee maanden dicht te zijn geweest vanwege het coronavirus. Het dierenpark laat wel minder mensen toe dan normaal.
Bezoekers moeten vooraf een dagdeel reserveren. Ze kunnen het Dolfinarium in de ochtend of in de middag bezoeken en volgen één van de twee looproutes. Daarbij komen ze volgens het park langs alle dieren. 
De dolfijnenshow Oceanica blijft doordraaien en ook zijn dieren van dichtbij te zien bij voedersessies en presentaties. Verder is er toezicht op de anderhalvemeterregel en zijn er extra hygiënemaatregelen genomen.
Het Dolfinarium volgt met de heropening andere grote pretparken in onze provincie. Zo gingen Burgers' Zoo in Arnhem en de Apeldoornse Apenheul vorige week al open.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!