Nieuws

Extreem zwaar vuurwerk in beslag genomen

Extreem zwaar vuurwerk in beslag genomen.
De politie is maandagochtend, samen met het arrestatieteam, een bedrijfspand aan de Elleboog in Ede binnen gevallen. Daar is een grote hoeveelheid aan materialen gevonden om hennepplantages op te zetten en ook is er extreem zwaar vuurwerk in beslag genomen. © Media Vallei
EDE - De politie is maandagochtend, samen met het arrestatieteam, een bedrijfspand aan de Elleboog in Ede binnen gevallen. Daar is een grote hoeveelheid aan materialen gevonden om hennepplantages op te zetten en ook is er extreem zwaar vuurwerk in beslag genomen.
De politie en het arrestatieteam vielen het pand binnen na een anonieme tip. 'Daar was niemand aanwezig, maar we vonden wel veel verschillende benodigdheden voor de hennepteelt', vertelt een politiewoordvoerster.
'We hebben die behoorlijke voorraad in beslag genomen. Daarnaast vonden we zwaar, illegaal, vuurwerk. Dat is natuurlijk levensgevaarlijk.'
De spullen voor de hennepteelt zijn in beslag genomen. Het vuurwerk is afgevoerd door een specialistisch bedrijf. 
'Er zijn nog geen aanhoudingen verricht, maar die worden wel verwacht', zo vertelt de woordvoerster.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!